С Море в Сърцето - Лятна Сборна Изложба - Конкурс

13 юни 2023
С Море в Сърцето - Лятна Сборна Изложба - Конкурс
Споделяме с вълнение на нашите приятели, Варненската публика и гостите на Морската ни Столица един неотдавна появил се проект, който възнамеряваме да стане ежегоден, по-точно, ще се реализира всяко лято: "С Море в Сърцето". 
 
Това ще бъде лятна съвместна изложба живопис и други художествени жанрове и ще има конкурсен характер. И не само..
 
Каним автори от цялата страна, както и от чужбина, за които темата е любима и споделена да се включат. Условията изпращаме при интерес.
 
И така, Лятна Сборна Изложба Конкурс "С Море в Сърцето" - Първи Сезон - Лято 2023 е на Хоризонта, от 1-ви юли 2023 (Една Емблематична Дата!) до 30-ти Септември 2023, Варна, Шипка 15, Галерия ЖарАрт!
 
Да споделим Лятото и Морето!⛵✴
 

Здравейте! Искам да кажа няколко думи свързани с последната изложба "ИСТОРИИ"- изложба живопис на Ива Маркова, която организираме. Тя е дело на една млада художничка - Ива Маркова, от Варна и е наречена "Истории".

прочети още

Ето какво споделя авторката за своята Nature for Convenience - Изложба Живопис - Светослава Гергиева, на която имаме удоволствие да споделим своето пространство в Art Shop Zhar Ptitza

прочети още

Младата и талантлива художничка от Варна Петра Димитрова представя втората си самостоятелна изложба живопис и първа в родния си град "Варненски хроники". Откриването е на 3 юни (събота) от 18.00 часа в галерия "ЖарАрт", Варна, Шипка 15 и експозицията ще може да бъде разгледана до 23 юни.

прочети още